Hagegynga

Å du herlige Hagegynge!

 

Prosessen fra blogg til bok var spennende å følge.

Fra de første utvalgene av tekster, til redigering og trykkeribesøk. Og rundene til forhandlere, som var mer enn hjelpsomme og positive. Den aller første forhandleren ble Iren Moens "Hjem kjære Hjem " i Vikersund.

Det var boklansering i september, under Vikersunddagene, med bobler i høye glass, signering og sjokolade. Vi fikk til og med våre minutter i rampelyset, siden TV Modum laget et innslag om Hagegynga.

 

Det er fortsatt noen få bøker igjen, selv om det har gått unna til jul.

Forhandlere som fortsatt har bøker er:

  • Solbua i Prestfoss, som også har nettbutikk.
  • Hjem kjære Hjem i Vikersund
  • Kn Interiør i Åmot
  • Bunnpris i Skotselv
  • Salong Bely i Skotselv
  • Best bensinstasjon i Skotselv
  • Step In i Hokksund

 

 

Du Herlige Hagegynge kan også bestilles her, og koster kr 229,00

Vil du ha den tilsendt i posten, kommer det på 250,00

 

 

Et lite utdrag fra en av Hagegyngas neste bøker...

Hagegynga om...

Mat og sånt.

En slags kokebok.

 

[...]

Siden jeg ikke er tapt bak ei kjøleskapsdør foreslo jeg lett å bruke wraps isteden. Ludvik nikket ivrig og alt var bra.

Helt til jeg kom på at wrapsene var spist opp. Så da kunne jeg jo lage couscous, noe jeg har hatt stor lykke med i det siste.

Men det hadde jeg hatt så stor lykke med at jeg hadde spist opp resten forrige uke. Og glemt, så det ikke var kjøpt inn nytt.

Da fikk Ludvik lov til å kikke i skapene for å finne ut hva hun ville ha som tilbehør. Der var fullkornsmakaroni, tagliatelle, fullkornsris, gryn og bønner. Hun valgte risen, så da blei det sånn.

 

Da risen var ferdig kokt, lurte Ludvik på Soyasaus.. Vel, den vet jeg med sikkerhet at jeg lot stå igjen hos Bonden da jeg flytta... Så vi gikk gjennom de ulike typene av dressing i kjøleskapet. Det var hamburger-, karridressing og ketchup.

 

Og det var her. Akkurat her det geniale skjedde. Jeg fant balsamicoddik og lønnesirup. Så klippet vi opp noen skiver spekeskinke fordi vi nå var litt kjøttsultne likevel.

På tallerkenen så det nesten profft ut. Men vi rakk ikke ta bilde før det var borte igjen. Så du må rett og slet tro meg på mitt ord da jeg sier at det var verdt frustrasjonene underveis.

 

Bon Apétit!

 

 

 

Get in touch

Du kan nå Ordboblene på flere måter. Ta kontakt

Kopperudsvingen 8

3330 SKOTSELV

jane@ordbobler.no

Har du lyst til å bli kjent med Hagegynga?

 

En blogg blottet for mote- og interiørtips, og mer om hvordan ting er. FØR photoshop og ETTER at helikopteret har landet.

Om glittervann og insekter, biler, menn, ungdommer og musikk. Og litt lipgloss.

Share

Facebook

Google+

Twitter